logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Honor 5x - Emui Huawei software installing - cały czas 0%

Peter149702 24 Maj 2016 17:56 4914 4
REKLAMA
  • #1 15696298
    Peter149702
    Poziom 9  
    Ocena: 13
    Błagam o pomoc.

Od kilku tygodni mam honora 5X i sprawował się swietnie, ale czasami ostatnio zdarzało się, że nagle nie wykrywał karty SIM i musiałem go uruchamiać ponownie. Tym razem wyłączyłem go i chciałem jeszcze raz włożyć kartę SIM, mając nadzieję, że może słabo się trzyma i to pomoże.

Gdy włożyłem szulfadke z kartą SIM pojawiło się "Huawei software installing. DO NOT unplug usb or press any key!". Przez jakiś czas zostawiłem to w spokoju, żeby sie zaintalowała, ale to trwa już godzinę.. Utknęło na 0% i nic sie nie dzieje... Przytrzymałem nawet dłużej przycisk włączenia, ale pojawiło się jakies ostrzeżenie po angielsku, żeby nie trzymać długo tego przycisku... Nie mam pojęcia co mam zrobic, boję się, że telefon się zepsuje.

Szukałem w Internecie i cos znalazłem o bootloopie, ale nie wiem co to jest, nie wiem co mam zrobić, nie za bardzo się znam na takich rzeczach.

Proszę o szybką pomoc :(
  • REKLAMA
  • #2 15696325
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1663
    Oddać telefon na naprawę gwarancyjną.
  • REKLAMA
  • #3 15696554
    Peter149702
    Poziom 9  
    Uff... Wyłączyłem i włączyłem i na razie działa...
  • REKLAMA
  • #4 15697837
    xarimone
    Poziom 2  
    Ocena: 3
    Cześć, jak wyłączyłeś i włączyłeś telefon? Niestety mam dziś ten sam problem i nie umiem się z nim uporać
  • #5 15698894
    Peter149702
    Poziom 9  
    Po prostu przytrzymałem przycisk wyłączenia tak długo aż się uruchomi normalnie, wciąż działa i wszystko jest ok :)
REKLAMA