logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Reduktor ciśnienia do aerografu nie redukuje ciśnienia - kompresor 100L 8bar 600L/min

PolandMET 21 Sie 2016 09:43 3045 1
REKLAMA
  • #1 15880917
    PolandMET
    Poziom 11  
    Ocena: 54
    Panowie pomozcie.
    Mam taki oto system do aerografu.

Kompresor 100L 8bar 600L/min i reduktor cisnienia. Sek w tym ze nic nie redukuje. Krece tym szajsem i wciaz mam 8barów (pokazuje 0.7MPa).
    Poprzedni reduktor jaki mialem jest identyczny do tego co ma Cometti. Reduktor mi sie zwyczajnie ukrecił. Ułamał się plastik pokrętła a nie przykrecałem jakos na chama tylko zwyczajnie. Tez bylo zero jakiejkolwiek redukcji cisnienia.
    W nowym tez zakręcam i odkręcam i nic, cisnienie WE i WY identyczne. Naprawde nie wiem jak to działa ten reduktor, moze jakies kody trzeba wklepac albo upgrade firmware ? :P SZAJS

Reduktor ciśnienia do aerografu nie redukuje ciśnienia - kompresor 100L 8bar 600L/min Reduktor ciśnienia do aerografu nie redukuje ciśnienia - kompresor 100L 8bar 600L/min
  • REKLAMA
  • #2 15881474
    Gunslinger
    Poziom 30  
    Ocena: 460
    Może pytanie jak do idioty, ale czasem warto zacząć od najprostszego. Reduktory przeważanie mają zabezpieczenie przed zmianą ciśnienia i najpierw trzeba podnieść, lub wcisnąć gałkę, lub pstryczka i dopiero działa.
REKLAMA