Witam,
Problemem jest wyświetlacz w samsung galaxy s5. Na wstępie zaznaczę:
-telefon nie jest po upadku
-nie był zalany
-ekran jest cały
Opis:
Wraz z biegiem czasu ekran zaczynał być coraz ciemniejszy (kierunek od dołu go góry). W chwili obecnej po uruchomieniu telefonu ledwo widać prawy górny róg (stan baterii itp). Cała reszta ekranu jest czarna (jakby był zgaszony).
W czym problem? Jak to naprawić? Czy konieczna jest wymiana wyświetlacza?
Dodam, że dotyk działał i działa nadal bez zarzutu.
Mi to wygląda jakby samo podświetlenie wysiadło ale nie wiem czy tego typu ekrany mają coś takiego jak podświetlenie. (chyba nie
)
Niestety nie mam możliwości przesłania zdjęć gdyż obecnie nie jestem w posiadaniu tego telefonu (nie jest mój). Ale jeśli to konieczne to w przyszłym tygodniu je zamieszczę.
Problemem jest wyświetlacz w samsung galaxy s5. Na wstępie zaznaczę:
-telefon nie jest po upadku
-nie był zalany
-ekran jest cały
Opis:
Wraz z biegiem czasu ekran zaczynał być coraz ciemniejszy (kierunek od dołu go góry). W chwili obecnej po uruchomieniu telefonu ledwo widać prawy górny róg (stan baterii itp). Cała reszta ekranu jest czarna (jakby był zgaszony).
W czym problem? Jak to naprawić? Czy konieczna jest wymiana wyświetlacza?
Dodam, że dotyk działał i działa nadal bez zarzutu.
Mi to wygląda jakby samo podświetlenie wysiadło ale nie wiem czy tego typu ekrany mają coś takiego jak podświetlenie. (chyba nie
Niestety nie mam możliwości przesłania zdjęć gdyż obecnie nie jestem w posiadaniu tego telefonu (nie jest mój). Ale jeśli to konieczne to w przyszłym tygodniu je zamieszczę.