logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Identyfikacja sprzętu audio - co to za wzmacniacz?

DJMouse72 26 Sty 2017 23:44 795 4
REKLAMA
  • #1 16231251
    DJMouse72
    Poziom 2  
    Witam wszystkich !!!

Z góry przepraszam jeśli to nie właściwy dział, ale nie mam pojęcia gdzie mógłbym o to zapytać.

Proszę o pomoc w identyfikacji sprzętu. Mam wzmacniacz (końcówkę mocy), który ok. 20 lat przeleżał u mnie w piwnicy. Wzmacniacz nie ma żadnej tabliczki znamionowej ani innych oznaczeń. Początkowo myślałem, że to jakaś samoróbka, ale po wyjęciu go z obudowy wygląda na jakąś normalną produkcję. Stopień końcowy na Teslowskich KD503. Może ktoś po zdjęciach pomoże go zidentyfikować lub miał z nim kiedyś do czynienia i będzie w stanie powiedzieć mi o nim coś więcej (typ, model, jaka moc przy jakim obciążeniu). Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc i pozdrawiam.
    Identyfikacja sprzętu audio - co to za wzmacniacz? Identyfikacja sprzętu audio - co to za wzmacniacz? Identyfikacja sprzętu audio - co to za wzmacniacz? Identyfikacja sprzętu audio - co to za wzmacniacz? Identyfikacja sprzętu audio - co to za wzmacniacz? Identyfikacja sprzętu audio - co to za wzmacniacz? Identyfikacja sprzętu audio - co to za wzmacniacz? Identyfikacja sprzętu audio - co to za wzmacniacz?
  • REKLAMA
  • #2 16231268
    szymon122
    Poziom 38  
    Ocena: 762
    Moim zdaniem jest to jednak samoróbka albo ewentualnie twór jednej z garażowych firm.
  • REKLAMA
  • #3 16231282
    DJMouse72
    Poziom 2  
    Na początku też tak myślałem, ale te wiązki przewodów wiązane sznurkiem nie wyglądają mi na samoróbę albo garaż.
  • REKLAMA
  • #4 16231302
    Brivido
    Poziom 34  
    Ocena: 430
    Wygląda na jakąś modyfikacje Eltrona.
  • #5 16231355
    DJMouse72
    Poziom 2  
    Obudowa i środek wygląda "fabrycznie", ale ten front i tył to jak produkcja piwniczno-garażowa :-) Zastanawia mnie ten opis na trafie - ciekawe jakie W611 autor miał na myśli?
REKLAMA