logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Golarka elektryczna do około 400zł - kilka modeli.

Devih 16 Lut 2017 22:28 1281 0
REKLAMA
  • #1 16284484
    Devih
    Poziom 2  
    Postanowiłem, że chciałbym spróbować zacząć golić się maszynką elektryczną. Rozpocząłem czytanie recenzji, tematów na forum i pojawił się niemały zawrót głowy. Podstawowa rozterka to wybór pomiędzy foliową a głowicową, a co za tym idzie ile ludzi tyle opinii.
    Najbardziej zależy mi na jakości golenia. Nie wymagam, żeby skóra twarzy była gładka jak pupa niemowlaka po goleniu, ale zależy mi na jakości golenia - żeby zarost nie wyglądał jak kępki trawy ręcznie powyrywane. Oczywiście preferowałbym taką golarkę, która jak najmniej podrażnia. Co jest ważne - zależy mi zarówno na goleniu na sucho jak i na mokro - z pianką / żelem.

Do tej pory wybrałem kilka modeli i prosiłbym Was o opinie - być może ktoś właśnie ten model posiada.
    Z głowicowych chyba zdecydowałbym się na: Philips S5420/16 - w tej cenie jak szukałem chyba nie ma lepszej golarki, opinie również w przeważającej części były pozytywne.
    Z foliowych: BRAUN Waterflex WF2S ewentualnie BRAUN CoolTec CT2s
  • REKLAMA
REKLAMA