Witam. To już mnie zaczyna przytłaczać. Jakiś czas temu przerzuciłem się na 64 bitowy system Win 7 Ultimate. Wcześniej miałem jakąś 7-ke 32 bit i uprzedzam, że żadnych problemów nie było, gra działała bez skazy. Mianowicie, gdy próbuję włączyć Skyrima, wywala mi klasyczny i dosyć powszechny błąd "0xc00007b". Inne gry działają bez zarzutów, tj. błąd pojawia się tylko przy Skyrimie. Rzeczy, które próbowałem:
-Reinstall gry (ze 3, 4 razy)
-instalowanie bibliotek Directx/Visual/Framework et cetera
-ściąganie plików .dll z internetu i podmienianie, jakieś różne paczki z .dll też
Nie wiem naprawdę, w czym problem i dlatego proszę o pomoc. Zainstalowałem Depends Walkera i odpaliłem Skyrima przez to, wywala trochę czerwonych napisów, ale za bardzo nie umiem sobie z tym poradzić. W załączniku podam .txt z Depends Walkera, mam nadzieję, że w czymś pomoże.
-Reinstall gry (ze 3, 4 razy)
-instalowanie bibliotek Directx/Visual/Framework et cetera
-ściąganie plików .dll z internetu i podmienianie, jakieś różne paczki z .dll też
Nie wiem naprawdę, w czym problem i dlatego proszę o pomoc. Zainstalowałem Depends Walkera i odpaliłem Skyrima przez to, wywala trochę czerwonych napisów, ale za bardzo nie umiem sobie z tym poradzić. W załączniku podam .txt z Depends Walkera, mam nadzieję, że w czymś pomoże.