logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Skyrim - klasyczny błąd 0xc00007b

pizmak289 19 Lut 2017 14:11 5316 4
REKLAMA
  • #1 16290447
    pizmak289
    Poziom 7  
    Witam. To już mnie zaczyna przytłaczać. Jakiś czas temu przerzuciłem się na 64 bitowy system Win 7 Ultimate. Wcześniej miałem jakąś 7-ke 32 bit i uprzedzam, że żadnych problemów nie było, gra działała bez skazy. Mianowicie, gdy próbuję włączyć Skyrima, wywala mi klasyczny i dosyć powszechny błąd "0xc00007b". Inne gry działają bez zarzutów, tj. błąd pojawia się tylko przy Skyrimie. Rzeczy, które próbowałem:
    -Reinstall gry (ze 3, 4 razy)
    -instalowanie bibliotek Directx/Visual/Framework et cetera
    -ściąganie plików .dll z internetu i podmienianie, jakieś różne paczki z .dll też
    Nie wiem naprawdę, w czym problem i dlatego proszę o pomoc. Zainstalowałem Depends Walkera i odpaliłem Skyrima przez to, wywala trochę czerwonych napisów, ale za bardzo nie umiem sobie z tym poradzić. W załączniku podam .txt z Depends Walkera, mam nadzieję, że w czymś pomoże.
    Załączniki:
    • TESV.txt (196.56 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 16290476
    pizmak289
    Poziom 7  
    enhanced napisał:
    Pewnie mało oryginalna gra - to nie wiesz jaki masz oryginalny system ze tak zmieniasz sobie wersje ? :)

W sensie? Mam oryginalnego Win 7 Ultimate 64 bit. Wcześniej miałem 7ke 32 bit, od razu zainstalowaną na komputerze, który kupiłem w sklepie, więc nie wiem o co Ci chodzi, a zmieniłem dlatego, że jednak 64 bardziej wydajna (tak mi się wydaje przynajmniej) Gra też oryginalna.
  • REKLAMA
REKLAMA