Witam.... zdaje sobie sprawe, ze tematow o Girderze bylo juz mnostwo, ale po przeczytaniu kilku nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie... Mam problem: zrobilem odbiornik podczerwieni wg. schematu z programu, zainstalowalem program w wersji 3.3.7 (pelna wersja) i plugin "igor".... wszystko jest niby OK.... program odczytuje sygnal z pilota co jest sygnalizowane miganiem ikonki, jednak gdy juz skonfiguruje jakas funkcje i zapisze to nic sie nie dzieje.... Wszysko robie wg. instrukcji z pliku help, jednak nie przynosi to zadnego skutku.... Tzn. raz na jakis czas dana funkcja zadziala (np. funkcja podglasniania dzwieku: wciskam przycisk na kilkanascie sekund a dzwiek podglasnia sie co chwile - nie jest to ciagle zglasnianie - tak jakby przerywalo sygnal) Nie wiem czy jest to normalne, ale gdy wciskam jakis przycisk na pilocie to w oknie Girdera (na dole) zaczynaja sie pojawiac kombinacje cyfr i liter..... Czy nie powinno byc tak, zeby po wcisnieciu jednego przycisku pojawial sie jeden kod ??? Prosze o pomoc...