logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Lodówka AEG S83920CMXF - Nie chłodzi, nie działa wyświetlacz

G0liat 10 Cze 2017 16:34 6081 4
REKLAMA
  • #1 16522480
    G0liat
    Poziom 9  
    Ocena: 5
    Witam serdecznie,

lodówka marki AEG (model jak w temacie wątku) nagle przestała chłodzić, nie działa również światło w środku ani wyświetlacz. Wyświetlacz się włącza dopiero po otwarciu drzwi na ok. 3/4 przy czym wygląda jakby się resetował (pokazuje same ósemki i zapala wszystkie możliwe symbole), następnie działa normalnie, ale lodówka nie reaguje na polecenia. Raz przez chwilę włączało się światło, ale po otwarciu drzwi prawie na maksimum.

Jest nowa (trochę ponad rok), ale serwis gwarancyjny otwierają dopiero w poniedziałek rano, może jest to jakiś błąd, który da się sprawdzić, a 2 dni w takiej pogodzie to trochę zła wiadomość dla jedzenia...
  • REKLAMA
  • #2 16667181
    kumbot
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    mam to samo ?? lodówka z marca br jak rozwiazałeś problem ?
  • REKLAMA
  • #3 16667290
    G0liat
    Poziom 9  
    Ocena: 5
    Trzeba było wymienić kabel w drzwiach. Przetarł się w jednym miejscu i wtyczka była luźno wpięta od czasu montażu. Z tego co zauważyłem, to w miarę regularnie będzie to się zdarzać, to samo serwisant powiedział.
  • REKLAMA
  • #4 16678924
    kumbot
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    Dzięki kolego jest to wada fabryczna zawiasów lodówki. Niestety bubel, a serwis masakra, pół miesiąca czekania na naprawę.
  • #5 21164799
    wiśnia
    Poziom 1  
    Ocena: 3
    Dzień dobry, mam ten sam problem. Jak samodzielnie wymienić ten przewód?
REKLAMA