logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Skoda Octavia 2 - Radio i brak AUX/USB

mario19985 10 Lip 2017 23:12 14601 6
REKLAMA
  • #1 16580049
    mario19985
    Poziom 7  
    Ocena: 2
    Z góry przepraszam jeśli temat został założony w złym dziele i jeśli dubluję ale nie znalazłem żadnego podobnego tematu.
    Otóż posiadam Skode Octavie 2 generacji a w niej radio "Skoda Radio Navigation 1Z0 035 194 A"(jeśli źle podałem wybaczcie) i na panelu przednim widnieje guzik z przejściem na AUX lecz kabelka brak. Jeśli ktoś z Was orientuje się w tym temacie bądź kupował już takie kabelki i znalazł odpowiedni było by mi niezmiernie miło, szczerze to jestem w tym temacie głupi bo wyszukiwałem w allegro tego typu rzeczy ale nie jestem pewien czy to do tego radia bo wyskakuje wiele różnych kabli.

Jeszcze takie pytanie czy można dokupić taki właśnie kabel tyle że zamiast AUX byłby USB albo oba najlepiej jakby to było USB.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik posiada Skodę Octavię II generacji z radiem "Skoda Radio Navigation 1Z0 035 194 A" i poszukuje kabla AUX, ponieważ nie ma go w zestawie. W dyskusji pojawiły się sugestie dotyczące zakupu odpowiedniego kabla, a także pytania o możliwość zakupu kabla USB. Użytkownicy wskazali na istnienie zmieniarki cyfrowej, takiej jak Yatour YT-M06, która kosztuje około 230 zł. Użytkownik dziękuje za pomoc i rozważa zakup.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA