logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Najlepsza przeglądarka na Android z historią i dodatkami?

gsm231 31 Lip 2017 16:19 1944 6
REKLAMA
  • #1 16618211
    gsm231
    Poziom 13  
    Ocena: 40
    Dzień dobry, na codzień używam Firefoksa, dodatki są i prywatność po paru zabiegach też, ale on ma bardzo dużą wadę : nie da się sprawdzić historii, jest tylko ostatnie 50 wpisów, a to bardzo mało. Próbowałem Chrome, ma historię, ale nie za bardzo im ufam i nie da się wgrać Adblocka, bo nie ma dodatków. Jaką przeglądarkę polecacie?
  • REKLAMA
  • #2 16618316
    Kuzyn
    Poziom 17  
    Ocena: 64
    Przecież Firefox ma pełną historię. Klikasz "menu"-> "historia" -> "wyświetl całą historię" (na samym dole wyświetlonego menu)

P.S. Chrom ma dodatki, Adblock'a również.
  • REKLAMA
  • #3 16618351
    Kubson Pc
    Poziom 9  
    Ocena: 4
    Opera to całkiem fajna przeglądarka. Historia normalnie się pokazuje, z resztą jak w każdej popularnej przeglądarce. :D
  • #4 16618493
    gsm231
    Poziom 13  
    Kuzyn napisał:
    Przecież Firefox ma pełną historię. Klikasz "menu"-> "historia" -> "wyświetl całą historię" (na samym dole wyświetlonego menu)

P.S. Chrom ma dodatki, Adblock'a również.

U mnie nie ma takiej opcji firefox na androida 53.0.1, może trzeba włączyć synchronizacje? Na komputerze rzeczywiście jest
  • REKLAMA
  • #5 16618618
    Kuzyn
    Poziom 17  
    Ocena: 64
    Wybacz, nie zauważyłem, że chodzi o wersję mobilną. Kliknąłem w ten temat ze strony głównej.
    Rzeczywiście, Firefox ma ograniczoną ilość stron w historii przeglądania.
    I tak jak piszesz, w Chromie na androida nie da się zainstalować rozszerzeń.
    Jedyne co mogę Ci polecić, to zrootować urządzenie i zainstalować np. AdAway, który skuteczne zablokuje większość reklam nie tylko w przeglądarce, ale i w aplikacjach/grach.
    Z tym, że jeżeli masz gwarancje to po rootowaniu ją tracisz.
  • #6 16618798
    beo
    Poziom 37  
    Ocena: 238
    gsm231 napisał:
    Próbowałem Chrome, ma historię, ale nie za bardzo im ufam
    W takim razie powinieneś w ogóle z androida zrezygnować ;) A skoro już go posiadasz, to i Chrome'a używaj bez obaw. Ostatnia wersja jest mniej baterio chłonna i bardziej płynna.
  • REKLAMA
  • #7 16630291
    gsm231
    Poziom 13  
    Mój huawei p8 lite jest ,,zrootowany" , (nawet bez rejestrowania w huawei i utraty gwarancji) i spróbuje coś takiego zainstalować, do teraz wyłączałem dostęp do sieci w ustawieniach, w przeglądarce miałem dodatki, a youtube przerobione apk bez reklam.

Po wypróbowaniu kilku przeglądarek najlepszą okazał sie yandex browser obsługuje rozszerzenia z opery i działa płynnie, posiada pełną historie, największym nie dociągnięciem jest brak Polskiego.

Dodano po 6 [minuty]:

Dzięki za pomoc!

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje przeglądarki na Androida, która oferuje pełną historię przeglądania i wsparcie dla dodatków. W odpowiedziach zauważono, że Firefox na Androidzie ma ograniczoną historię, a Chrome nie obsługuje rozszerzeń. Użytkownicy polecają przeglądarkę Opera, która ma pełną historię, oraz Yandex Browser, który obsługuje rozszerzenia z Opery i działa płynnie, mimo braku polskiego interfejsu. Zasugerowano również zrootowanie urządzenia i użycie AdAway do blokowania reklam.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA