logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mio 5701 Combo z kamerą - urządzenie zatrzymuje się na ekranie powitalnym

Figaro20 19 Sie 2017 08:29 1194 2
REKLAMA
  • #1 16650137
    Figaro20
    Poziom 10  
    Ocena: 22
    Witam.
    Mam mio 5701 (combo z kamerą) wrzuciłem na karte panel który działał po wgraniu automaty na kartę odpaliłem nawi i przy probie włączenia AM wyskoczył błąd o nieprawidłowej ścieżce (niby nic wielkiego). Zresetowałem urządzenie i teraz czy jest karta z panelem wyłożona do urządzenia czy próbuje uruchomić Nawi bez karty z oryginalnym programem uruchamianie zatrzymuje się na pierwszym ekranie powitalnym i to wszystko, nie idzie dale.. po podłączeniu do kompa jest dostęp do pamięci urządzenia...
    Jeśli jest ktoś w stanie mi pomóc będę bardzo wdzięczny, nawi dal mi brat żebym wygrał mu AM bo jutro w nocy wyjeżdża a tu takie coś :/
  • REKLAMA
  • #2 16650143
    japycz321
    Poziom 26  
    Ocena: 141
    Zainstaluj i uruchom MioMore Desktop 7.50 i spróbuj zaktualizować urządzenie.
  • #3 16650151
    Figaro20
    Poziom 10  
    Ocena: 22
    Chciałem tak zrobić ale tam jest opcja jak by do aktualizacji ale map... nie widzę opcji aktualizacji softu urządzenia...

Dodano po 6 [godziny] 20 [minuty]:

Przypomniało mi się jeszcze jedno, po tym jak w panelu po wciśnięciu AM wyskoczył błąd z informacją o nieprawidłowej ścieżce Zresetowałem z tyłu urządzenie i od tego się zaczęło..
REKLAMA