Witam. Dostałem Chińczyka Polaroid jak w temacie. Podobno nie działała przeglądarka i jakieś tam jeszcze aplikacje. Podłączyłem pod ładowarkę a że w przeciągu godziny się nie uruchomił (wisiał na logo POLAROID). Chciałem mu zrobić hard rst niestety dziwne było że uruchomił się CWM ale cóż może poprzednik próbował CyanogenMod-a lub coś w podobie więc z tego właśnie poziomu zresetowałem tablet. Niestety teraz wchodzi tylko w CWM i nic więcej. Przy uruchomieniu logo ainol hero Quad Core 10.1. Jednym słowem ktoś nieźle tu namieszał. Znalazłem jakiś soft do flashowania z poziomu recovery ale niestety błyśnie tylko logo Polaroid i dalej widzę CWM. Przed instalacją robiłem format wszystkiego co możliwe. Po flashu factory rst także nie przyniósł żadnego efektu. Proszę o pomoc może ktoś już miał podobny problem. Niestety do tego chińczyka nie da się chyba znaleźć firmware. Więc proszę o jakiekolwiek firmware które mogło by tu ruszyć. Procesor ACT7029. Softu od ainol mi nie chce program wczytać(może coś źle poszło). Nie kończą mi się pomysły żeby to ruszyć. Pozdrawiam.