logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6020 - IrDA na USB przerywa połączenie z komputerem

Vacker 03 Sie 2005 18:41 1008 2
REKLAMA
  • #1 1703719
    Vacker
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    Mam taki problem z nokią 6020,problem polega na tym zę kiedy che połaczyć komórke z kompem poprzez irde na usb połaczenia przerwya co kilka sekund a po zainstalwoaniu programy nokia PC suite i oxegena programu wogule nie znjadują komórki.Czy moze ktoś mi pomóc???
  • REKLAMA
  • #2 1715644
    afuk
    Poziom 18  
    Przeczytałem wiele postów na temat połączeń IrDĄ pod USB z różnymi telefonami, zawsze są jakies problemy. Ja stosuję irdę pod płytę w róznych Windowsach i nie mam żadnych problemów i Tobie też polecam ją zmienić.
  • #3 2237143
    rm23
    Poziom 13  
    Ocena: 60
    Witam ! ja mysle ze powinienes sobie zmienic predkosc przesytu danych w ustawieniach irdy na mniejsza pruboj leciec po koleji :

Moj kmputer wlasciwosci - sprzet - menadzer urzadzen - urzadzenia podczerwieni - szybki port podczerwieni irda (wlasciwosci) - zaawansowane - maksymalna szybkosc polaczenia i wybierz po prawej stronie wartosc na mniejsza mozesz sprawdzic kazda po koleji mysle ze powinno pomoc ja mialem podobny problem, daj znac czy cos pomoglo jak cos to pisz postaram ci pomoc albo konkretniej wytlumaczyc
REKLAMA