Czy ktoś wie jak dokonać binaryzacji obrazu w środowisku Delphi.Prosze o jakąkolwiek pomoc w tej sprawie.Zależy mi na tym aby ruszyć z moją pracą dyplomową. Z góry dziękuję za odpowiedz. Mój e-mail: liamsd(_at_)o2.pl
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamliamsd napisał:Ja mam napisać program, który z dowolnego pliku graficznego zrobi mape zero-jedynkową, czyli podda go procesowi binaryzacji, z odpowiednim progiem.
liamsd napisał:Ludzie kochani!!!! Pomożcie mi w napisaniu kodu źródłowego,a nie pytajcie o inne rzeczy. Laser już mam - jest on praca magisterską. Ja mam napisać program, który z dowolnego pliku graficznego zrobi mape zero-jedynkową, czyli podda go procesowi binaryzacji, z odpowiednim progiem. Gdyż jak już wczesniej napisałem laser może wyświelić tylko 100pkt na sekunde (czyli nie dużo) a następnie wyświetli go na ścianie bądź suficie za pomoca wiązki lasera. Mi chodzi o sam proces binaryzacji.Potem mogę ruszyć dalej. Jak narazie musze zrobić to. Jeśli będę miał już ten plik to za pomocą odpowiednich funkcji wyślę współrzędne punktów które laser wyświetli. Pozdrawiam i czekam!!!