Witam
Mój problem polega na tym, że podczas odpalenia gry Counter Strike Global Ofensive gra ciągle się minimalizuje w tych samych odstępach czasowych. Lecz to nie aż tak istotne. Odpalajac mapę do ustawień celownika komputer się wyłączył i nie mogłem go uruchomić dopiero po wyłączeniu guzikiem zasilacza i ponownym włączeniu komputerzatrybil się uruchomił. Na płycie głównej mam taką diodę która świeciła się po samoistnym wyłączeniu tak jak by prąd był, ale nie chciało odpalić.
Moja specyfikacja to:
FX 6350
R9 280 3Gb GB Gigabyte
8 GB RAM PATRIOT CL9 1600
Płyta główna Asus M5A97 LE R2.0
Zasilacz Bomba Modecom Feel 1 600w W
Dziś go wymieniam. Tylko pytanie teraz, czy to wina zasilacza, czy czegoś innego? Przegrzały się w nim kondensatory czy może coś innego?
Temperatura procesora podczas grania nie wyniosła 36 Stopni, z czego grafika miała jedyne 40 stopni.Na W spoczynku mam na procku Procesorze 15-20 na grafice stałe 31.
Wiec o przegrzaniu mogę raczej nie myśleć. Komputer jest odłączony i nie mam zamiaru go podłączyć bez wymiany zasilacza. Ktoś coś może pomoże?
Mój problem polega na tym, że podczas odpalenia gry Counter Strike Global Ofensive gra ciągle się minimalizuje w tych samych odstępach czasowych. Lecz to nie aż tak istotne. Odpalajac mapę do ustawień celownika komputer się wyłączył i nie mogłem go uruchomić dopiero po wyłączeniu guzikiem zasilacza i ponownym włączeniu komputer
Moja specyfikacja to:
FX 6350
R9 280 3
8 GB RAM PATRIOT CL9 1600
Płyta główna Asus M5A97 LE R2.0
Zasilacz Bomba Modecom Feel 1 600
Dziś go wymieniam. Tylko pytanie teraz, czy to wina zasilacza, czy czegoś innego? Przegrzały się w nim kondensatory czy może coś innego?
Temperatura procesora podczas grania nie wyniosła 36 Stopni, z czego grafika miała jedyne 40 stopni.
Wiec o przegrzaniu mogę raczej nie myśleć. Komputer jest odłączony i nie mam zamiaru go podłączyć bez wymiany zasilacza. Ktoś coś może pomoże?