Podczas grania w CS GO i innych gier po upływie 5 min wyłącza mi komputer. Muszę go wyłączyć z prądu i ponownie podłączyć żeby się uruchomił. Temperatury są dobre.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamPiorun16 napisał:Restart komputera problem z włączeniem ponownym
OPservator napisał:Pobierz OCCT i przeprowadź pełen godzinny test z maksymalnym obciążeniem. Najlepiej nie ruszaj przez ten czas komputera, żeby test był możliwie najbardziej miarodajny. Wstaw screen z OCCT - temperatury, napięcia.
Piorun16 napisał:Kiedy wylaczy mi sie komputer to go nie włączę dopóki nie odłączę go z pradu i podłącze ponowne karta i procesor maja dobre temperatury nie przekraczają one 70°C
aarek68 napisał:Pograj trochę w grę, taką dość obciążającą system. Po skończonej grze przywróć HWiNFO, zrób screena i pokaż go nam.
Piorun16 napisał:akb1500 500wat
Piorun16 napisał:To może być problem przez zasilacz. Jak ktoś mógłby mi dać link do w miarę dobrego ale nie drogiego zasilacza
Piorun16 napisał:Ale czy po takim przegrzewaniu trzeba było by odcina komputer od pradu i ponownie go podlaczac?
Piorun16 napisał:Dziś podpiąłem zasilacz 500w tylko do karty graficznej a drugi 350w do całego komputera i nie wyłączyło komputera
Piorun16 napisał:Dziś podpiąłem zasilacz 500w