logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sterownik matrycy LED RGB 32x64 - jak wywołać programy impulsami?

PiotrGr 14 Wrz 2017 09:24 1530 4
REKLAMA
  • #1 16698480
    PiotrGr
    Poziom 14  
    Ocena: 21
    Witam.
    Potrzebuję następującej porady w doborze elementów i nie tylko. Pokrótce: Matryca RGB LED 32x64, do tego sterownik z możliwością zapisania czterech programów z animacjami ( scrolling napisu itp). Problem mam w tym że potrzebuję wywołać każdy program po podaniu sygnału (impulsu z przełącznika) na odpowiadające mu wejście sterownika. Dołączam odręczny rysunek.
    Jeżeli umieściłem temat w niewłaściwym dziale to przepraszam, proszę admina o korektę.
    Pozdrawiam.
    Załączniki:
    • Sterownik matrycy LED RGB 32x64 - jak wywołać programy impulsami? WP_20170914_09_10_58_Pro.jpg (1.02 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 16698511
    PiotrGr
    Poziom 14  
    Chodzi o pomoc w doborze sterownika w którym byłyby cztery programy do sterowania matrycą RGB, wywoływane podaniem impulsu na jedno z czterech wejść - odpowiednio do numeru programu (1-4).
  • REKLAMA
  • #5 16698566
    PiotrGr
    Poziom 14  
    Matrycy konkretnej nie dobierałem. Ma to być sygnalizator, ma wyświetlać piktogram jak na przejściu dla pieszych, czerwony - postać-stój, zielony - postać idź, czerwony - napis out of service - przewijany.
REKLAMA