logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

VW Passat B5.5 2001 - Przestaja dzialac el. szyby, zamykanie i oswietlenie wew.

shovaxx 29 Wrz 2017 17:57 792 1
REKLAMA
  • #1 16728246
    shovaxx
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Witam wszystkich,

w Passacie b 5.5, r. 2001 przestaje mi dzialac el. otwieranie szyb, oswietlenie wnetrza i centralne zamykanie. Najpierw zaczelo migotac oswietlenie wnetrza, potem zwrocilem uwage, ze czasami nie dziala el otwieranie okien, i doszly problemy z centralem (auto trzeba zamknac dwokrotnym przycisnieciem pilota, po jednym razie zamknie sie tylko np. lewa strona).
    Sporo jezdzimy po dziurawych drogach, wiec przyszlo mi do glowy, ze cos sie gdzies poluzowalo, ale jednak nawet jak auto stoji, to swiatla migotaja. Czasem mam wrazenie, ze jak chwile poczekam, to sie w koncu wlacza na stale.

Wie ktos, gdzie moge zajrzec, zeby sprawdzic okabelowanie i zlacza? Gdzie moga sie znajdowac jakies skrzynki rozdzielcze dla tej galezi elektroniki w tym aucie? Z gory dziekuje.
  • REKLAMA
  • #2 16728301
    sulof1601
    Poziom 26  
    Ocena: 281
    Witaj.Pod wykładziną kierowcy jest moduł komfortu tam jest newralgiczne miejsce tego auta na pewno tam rozpadły się przewody.Podnieś wykładzinę i popatrz znajdziesz to czego szukasz.
REKLAMA