Witam. Idzie zima, proszę o pomoc w dobraniu nowych opon do ridera Husqvarna. Oryginalne mają rozmiar 170/60-8, ale są to opony typowe na trawnik. W zeszłym sezonie zakładałem łańcuchy jednak przy odśnieżaniu bardzo szybko się ścierają no i jednak trochę niszczą kostkę. Poza tym bardziej przyczepne opony pozwolą mi na koszenie nie tylko gdy jest sucho co jest podstawą u mnie (spore podjazdy).
Znalazłem chyba fajne opony ale nikt nie jest w stanie mi powiedzieć czy będą pasować (przecież mogą być trochę węższe czy minimalnie wyższe czy niższe). Myślałem też żeby dopasować coś z opon do quada ale różne oznaczenia utrudniają dobór. A opona którą znalazłem w opisie jest z przeznaczeniem właśnie takim.
Znalazłem chyba fajne opony ale nikt nie jest w stanie mi powiedzieć czy będą pasować (przecież mogą być trochę węższe czy minimalnie wyższe czy niższe). Myślałem też żeby dopasować coś z opon do quada ale różne oznaczenia utrudniają dobór. A opona którą znalazłem w opisie jest z przeznaczeniem właśnie takim.