logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HANSEATIC - opinie o firmie i lodówkach, czy warto kupić?

loky 07 Sie 2005 14:14 30153 7
REKLAMA
  • #1 1713789
    loky
    Poziom 17  
    Ocena: 23
    Witam. Co to za firma, w miare godna zaufania ? Mysle nad kupnem takiej lodowki.
  • REKLAMA
  • #2 1713834
    chrisi
    Poziom 16  
    Ocena: 16
    To jest firma wspulpacujaca z katalogiem otto.w zasadzie nie produkuje niczego zamawia nadprodukcje w innych firmach jak bedziesz mial szczescie dostaniesz loduwke renomowanej firmy tylko 50% taniej.
    Tak samo jak firma Uniwersum
    musisz poruwnywac w sklepie a dowiesz sie kto to wyprodukowal.
    telewizory np .nr schasie
  • REKLAMA
  • #3 1714027
    zayzayer
    Specjalista AGD
    Ocena: 755
    chrisi napisał:
    jak bedziesz mial szczescie dostaniesz loduwke renomowanej firmy tylko 50% taniej.

Prawie się zgadza, z tym, że te 50 %, to drożej i nie renomowanej a Ardo :D
  • REKLAMA
  • #4 1714059
    chrisi
    Poziom 16  
    Ocena: 16
    zayzayer napisał:
    chrisi napisał:
    jak bedziesz mial szczescie dostaniesz loduwke renomowanej firmy tylko 50% taniej.

Prawie się zgadza, z tym, że te 50 %, to drożej i nie renomowanej a Ardo :D

Nie wiem jak jest w polsce ale wiem jak jest w nimczech
  • REKLAMA
  • #5 1714117
    zayzayer
    Specjalista AGD
    Ocena: 755
    chrisi napisał:
    Nie wiem jak jest w polsce ale wiem jak jest w nimczech

Prawie wszystkie lodówki (i nie tylko) Hanseatica przywiezione do nas z Niemiec (innych u nas nie ma), które widziałem były wyprodukowane przez dziadka Antoniego Merloniego w pięknie położonym miasteczku Fabriano we Włoszech :D
  • #6 1714134
    loky
    Poziom 17  
    Ocena: 23
    Myslalem nad kupnem tej lodowki http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=59874783 mam wlasnie cos kolo tego kasy wiec na wodotryski nie ma szans, za te pieniadze i w rozmiarach okolo 150cm, z zamrazalka na dole moge wybierac tylko w najtanszych lodowkach. Sam juz nie wiem...
  • #7 1714875
    Topolski Mirosław
    Moderator Elektrotechnika
    Ocena: 1609
    Witam
    Moim zdaniem lepiej przeznaczyć te pieniądze na pierwszą wpłatę i kupić sprzęt bardziej renomowanej firmy.Pozdrawiam
  • #8 1714907
    lisec1
    Poziom 15  
    Ocena: 18
    HANSEATIC nie znam ale w sumie Ardo to też marka :) , ludzie kupują i znam nawet osoby zadowolone.
    pzdr.

Podsumowanie tematu

✨ Hanseatic to marka współpracująca z katalogiem Otto, która nie produkuje własnych urządzeń, lecz zamawia nadprodukcję u innych firm, często mniej renomowanych. Lodówki Hanseatic dostępne w Polsce pochodzą głównie z Niemiec i są produkowane przez włoską firmę Merloni w Fabriano. Często są porównywane do sprzętu marki Ardo, która również nie jest uznawana za markę premium, ale ma swoich zadowolonych użytkowników. Przy wyborze lodówki w niskim budżecie (około 150 cm wysokości, zamrażalka na dole) Hanseatic może być jedną z opcji, jednak zaleca się rozważenie inwestycji w bardziej renomowane marki, jeśli budżet na to pozwala. Warto porównać producenta sprzętu w sklepie, gdyż Hanseatic i podobne marki (np. Uniwersum) często oferują produkty wyprodukowane przez innych dostawców.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA