Jestem przed wyborem lodówki, jako ze lodowki to nie moja branza potrzebuje porad co do wyboru, prosze sugerowac konkretne modele z uzasadnieniem wyboru.
Zalozylem ze wybiore sprzet:
-No Frost
-Dwu drzwiowy, z zamrazarka na dole
-Sprzet wolnostojacy
-Polka produktowa raczej lepsza jakosciowo niz tansza (moze byc od 2000 zl do 4000 zl wg skapca, ceneo, itp)
-Mile widziana dluga gwarancja (na razie znalazlem takowa w Aristonie) moze jeszcze gdzie indziej jest tez mozliwosc jej przedluzania
-Grupa BSH raczej odpada bo w Gorzowie nie ma ich autoryzowanego serwisu
-Z gory daruje sobie produkty typu : Ardo, Polar, Mastercook
Wiem ze teraz sprzet to nie to co kiedys, jednak cos wybrac trzeba, nie kieruje sie sama marka, bo to nie wyznacznik, raczej wazniejsze sa rozwiazania w poszczegolnych modelach, czy sa mniej lub bardziej udane.
Opinie typu kupilem (am) w ostatnim miesiacu i jest super, o niczym nie swiadcza, lepsze sa opinie po dluzszym okresie.
Pozdro
Zalozylem ze wybiore sprzet:
-No Frost
-Dwu drzwiowy, z zamrazarka na dole
-Sprzet wolnostojacy
-Polka produktowa raczej lepsza jakosciowo niz tansza (moze byc od 2000 zl do 4000 zl wg skapca, ceneo, itp)
-Mile widziana dluga gwarancja (na razie znalazlem takowa w Aristonie) moze jeszcze gdzie indziej jest tez mozliwosc jej przedluzania
-Grupa BSH raczej odpada bo w Gorzowie nie ma ich autoryzowanego serwisu
-Z gory daruje sobie produkty typu : Ardo, Polar, Mastercook
Wiem ze teraz sprzet to nie to co kiedys, jednak cos wybrac trzeba, nie kieruje sie sama marka, bo to nie wyznacznik, raczej wazniejsze sa rozwiazania w poszczegolnych modelach, czy sa mniej lub bardziej udane.
Opinie typu kupilem (am) w ostatnim miesiacu i jest super, o niczym nie swiadcza, lepsze sa opinie po dluzszym okresie.
Pozdro