logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung galaxy s3 - Galaxy s oddalem do wymiany szybki i ramki i obraz zciemnial

pokerzysta 23 Paź 2017 20:08 606 2
REKLAMA
  • #1 16774786
    pokerzysta
    Poziom 10  
    Ocena: 18
    Oddałem fo wysyłkowej naprawy galaxy s3. Chciałem wymienić popękana szybke a przy okazji sfatygowana ramke. Telefon wrocil wyladowany ale pierwsze na co zwrocilem uwagę to pęknięcie przy wejsciu micro usb ładowania. Niby nowa ramka a juz pęknięcie napisałem powiedzieli zebym odesłał wymienia. Stwierdziłem ze szkoda kosztów i tu błąd. Na drugi czy trzeci dzien telefon sie ladowal (a ja nie miałem czasu go włączać ) po wlaczeniu zauważyłem ze od polowy w dół ekran jest przyciemniony. Odesłałem na reklamacji. Firma pisze ze sobie nie mają nuc do zarzucenia robote wykinali fachowo. Moje pytanie jaki moze byc powod zciemnienia plowy wyświetlacza po wymianie szybki i ramki . Zciemnienia jest micno zauważalne. Sam telefon mi nie upadł lub cos z tych rzeczy. Serwis wciska mi kity ze to moja wina bo oddali telefon i bylo wsio ok. Niestety bez wiedzy co może byc powodem nie jestem w stanie nic im udowodnic.
  • REKLAMA
  • #2 16775034
    KRY5PIN
    Poziom 37  
    Ocena: 463
    Masz jakiś rachunek za wykonaną naprawę?? Czy w ofercie usługi była jakaś informacja o gwarancji, choćby rozruchowej za wykonaną pracę??
  • #3 16775077
    pokerzysta
    Poziom 10  
    Ocena: 18
    Zakup wymiany przez allegro. Paragonu nie dali ale aukcja potwierdza zakup. Zgodnie z aukcją na robotę 3 mce gwarancji. Odeslalem im telefon. Tylko firma teraz twierdzi ze oni zrobili robote jak należy a wina jest moja np "moze upadl mi telefon"

Dodano po 9 [minuty]:

Telefon jednak od chwili odebrania raz po ładowaniu uruchomiony bez żadnych zdarzeń. Wyświetlacz od razu przyciemniony. Teoretycznie zabezpieczony w przesyłce byl ok a koperta nie miala skadu zniszczenia. Z tego wnioskuję ze jedyny problem lezy po stronie wykonawcy
REKLAMA