logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Oświetlenie wnętrza Astra G 2 98r.

bodziszczu 03 Lis 2017 21:47 6708 6
REKLAMA
  • #1 16799437
    bodziszczu
    Poziom 8  
    Ocena: 2
    Witam wszystkich, jak w temacie problem dotyczy lampki oświetlenia wnętrza. Lampka świeci tylko wtedy gdy otwieram drzwi i to też nie za długo. Pytanie czy taka lampka z przełącznikiem jak na poniższym zdjęciu będzie pasować. Oświetlenie wnętrza Astra G 2 98r.
    Zapalić światełko czasem by się przydało w szczególności jak sobie coś tam dłubie w środku. Ew czy idzie jakoś to przerobić , dodać pstryczek czy coś takiego. Dzięki wszystkim z góry za odpowiedzi ;)
    Schemat instalacji elektrycznej już pobrany i zaraz czytam.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 16800522
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 16801685
    bodziszczu
    Poziom 8  
    Naprawdę ? Kurde to nie wiedziałem :') , jutro z rana sprawdzę !
  • REKLAMA
  • #5 16801802
    T5
    Admin grupy Samochody
    Ocena: 4175
    bubus1769 napisał:
    Tak jak podał T5 a jak chcesz dodać lampkę ze światełkami do czytania a wcześniej ich nie miałeś to prawdopodobnie instalacja tego nie obejmuje i musiałbyś dać dodatkową masę.
    Proszę przeczytać mój post :) nic nie pisałem o innej lampce. Są zamienne i działają P@P.
  • REKLAMA
  • #6 16801895
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 16832634
    bodziszczu
    Poziom 8  
    Panowie jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc , wystarczy pociągnąć włącznik świateł do siebie i działa :D
    temat zamykam

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłosił problem z lampką oświetlenia wnętrza w samochodzie Astra G z 1998 roku, która świeci tylko przy otwieraniu drzwi. Zasugerowano, że lampkę można włączyć, pociągając pokrętło włącznika świateł. W przypadku chęci dodania lampki z oświetleniem do czytania, konieczne może być dodanie dodatkowego przewodu masowego, ponieważ instalacja elektryczna może nie obejmować odpowiednich połączeń. Użytkownik potwierdził, że rozwiązanie z pociągnięciem włącznika działa.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA