1. i7 -6700HQ
2. GTX 970
3. 1TB 7200RPM +128GB SSD
4. DDR4 16GB
5. Windows 10 64 bit
Witam w zeszłym roku zakupiłem laptop. Kilka dni temu pierwszy raz zawiesił mi się laptop podczas grania w grę. Mówię trudno zdarzyło się. Dzisiaj gram z kumplami i to samo, gdy próbowałem dołączyć działo się to coraz częściej. Pobrałem Systemdoctora powykrywał kilka błędów ale nic poważnego. Temperaturaprocka procesora i zużycie Ramu w normie. Zadzwoniłem do kumpla powiedział że to może być wina virusa typu svhost.exe Pobrałem program, wykrył 10 plików które skasowałem i uruchomiłem grę. Znowu zawieszka z tym że teraz wczytuje się pulpit i od razu zawieszka. Wchodzę w dosa DOS'a, próbuje sformatować wszystkie dyski i znowu zawieszka. Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Jakieś pomysły? Z góry dziękuje.
Aha, system Windows 10.
2. GTX 970
3. 1TB 7200RPM +128GB SSD
4. DDR4 16GB
5. Windows 10 64 bit
Witam w zeszłym roku zakupiłem laptop. Kilka dni temu pierwszy raz zawiesił mi się laptop podczas grania w grę. Mówię trudno zdarzyło się. Dzisiaj gram z kumplami i to samo, gdy próbowałem dołączyć działo się to coraz częściej. Pobrałem Systemdoctora powykrywał kilka błędów ale nic poważnego. Temperatura
Aha, system Windows 10.