Witam, i sprawa wydaje się poważna. Otórz podpinałe mikrokontroler do programatora (mam taki prowizoryczny na LPT), i przez przypadek mogłem zewrzeć "+" i "-" razem (nie zauważyłem że miałem włączone zasilanie do procka). PonyProg mi go nie wykrywa (tego programu używam), nie wiem czy ten procek ma jakieś zabezpieczenie przeciwzwarciowe czy nie i czy mogłem go uszkodzić przez to. Pilnie proszę o sugestie.
Witam po raz drugi, i bardziej sprecyzuje moją wypowiedź. Otórz pamięć Flash w mikrokontrolerze jest czysta i nie mogę nic zapisać do niej, natomiast EEPROM daje sie zapisywać. Nie wiem czy to może jakieś zabezpieczenie programowe czy układ uległ częściowemu uszkodzeniu. Jeszcze raz prosze o pomoc.
Witam po raz drugi, i bardziej sprecyzuje moją wypowiedź. Otórz pamięć Flash w mikrokontrolerze jest czysta i nie mogę nic zapisać do niej, natomiast EEPROM daje sie zapisywać. Nie wiem czy to może jakieś zabezpieczenie programowe czy układ uległ częściowemu uszkodzeniu. Jeszcze raz prosze o pomoc.
Moderowany przez Light-I:Bardzo proszę o logiczne i zgodne z regulaminem tytułowanie tematu. Nadużywasz słowa 'pomoc' - nie jesteś ważniejszym od innych użytkownikiem forum, każdy, kto tu zakłada nowy temat, ma z czymś istotny problem... A "pomoc", "Pomocy!!!", "Help!!!" działa raczej odwrotnie od twoich zamiarów - odstrasza bardziej zaawansowanych użytkowników od czytania...
. Treść tematu zmieniono na bardziej adekwatną.