Dzień dobry
Poszukuje wideodomofonu do mieszkania w bloku na trzecim piętrze przed nie chcianymi ludźmi wraz elektroniczną komunikacją głosową z kamerą.
Po co mi wideodomofon ponieważ moje mieszkanie odwiedzają bardzo różni dziwni ludzie, skąd taka decyzja, chyba że ktoś ma inny sposób zrobienia zdjęcia oraz/lub wideo nie proszonych kości z jednoczesnym elektroniczną komunikacją głosową
Czego oczekuje od urządzenia
- zapis zdjęć na kartę pamięci oraz jeżeli jest taka możliwość zapis wideo na kartę pamięci
- zdalny odbiór po przez telefon komórkowy, w momencie gdy ktoś dzwoni do mieszkania, sygnał wysyła na telefon wiadomość
- wyraźne widzenie w nocy osoby dzwoniącej
- dobra jakość robienia zdjęć w nocy
- duży kąt widzenia przez kamerę
- regulacja dzwonka, głośności, jasności itp.
- nie wiem czy dobre by było gdyby była słuchawka do rozmowy między niechcianymi gości
- obsługa do 3 monitorów, przyszłości dokupienie dodatkowych 2 monitorów
Cena max do 2 000 zł
myślałem na wyborem w sklepie mdh-system.pl
lub w innym w sklepie
mieszkam w Częstochowie.
Proszę o pomoc doborze urządzenia wideodomofonu
Dziękuje za odpowiedz
Poszukuje wideodomofonu do mieszkania w bloku na trzecim piętrze przed nie chcianymi ludźmi wraz elektroniczną komunikacją głosową z kamerą.
Po co mi wideodomofon ponieważ moje mieszkanie odwiedzają bardzo różni dziwni ludzie, skąd taka decyzja, chyba że ktoś ma inny sposób zrobienia zdjęcia oraz/lub wideo nie proszonych kości z jednoczesnym elektroniczną komunikacją głosową
Czego oczekuje od urządzenia
- zapis zdjęć na kartę pamięci oraz jeżeli jest taka możliwość zapis wideo na kartę pamięci
- zdalny odbiór po przez telefon komórkowy, w momencie gdy ktoś dzwoni do mieszkania, sygnał wysyła na telefon wiadomość
- wyraźne widzenie w nocy osoby dzwoniącej
- dobra jakość robienia zdjęć w nocy
- duży kąt widzenia przez kamerę
- regulacja dzwonka, głośności, jasności itp.
- nie wiem czy dobre by było gdyby była słuchawka do rozmowy między niechcianymi gości
- obsługa do 3 monitorów, przyszłości dokupienie dodatkowych 2 monitorów
Cena max do 2 000 zł
myślałem na wyborem w sklepie mdh-system.pl
lub w innym w sklepie
mieszkam w Częstochowie.
Proszę o pomoc doborze urządzenia wideodomofonu
Dziękuje za odpowiedz