Problem pojawił się po miesiącu użytkowania i po cyklu odkamieniania. Ekspres przestał spieniać mleko. W rurce widać że nie może do końca jak by zaciągnąć mleka z pojemnika i niestety leci para albo pluje wodą. Próbowałem drugi raz odkamieniać niestety nic nie pomogło. Dodam że po każdym razie wszystko było czyszczone i płukane tak jak w instrukcji. Allegro kupiłem specjalnie Milk Clean - środek do czyszczenia osadu z mleka i również nie pomogło. Po forach widzę że jest w różnych modelach problem ze spieniaczem mleka i jest to dość awaryjne. Reszta działa bez zarzutu. Może ktoś ma jakieś pomysły na uzdrowienie spieniacza albo wie co konkretnie zostało wymienione w ekspresie żeby znów wszystko działało ????
Wiem że mam dwa lata gwarancji owszem oddam ekspres na gwarancję ale po nowym roku, ponieważ również widzę że serwis trzyma ekspres w naprawie miesiąc czasu.
Wiem że mam dwa lata gwarancji owszem oddam ekspres na gwarancję ale po nowym roku, ponieważ również widzę że serwis trzyma ekspres w naprawie miesiąc czasu.