logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sharp CD-C410 - błąd L02-R03 na wyświetlaczu, wieża działa bez wyświetlania

mimelektronik 10 Sie 2005 10:21 2197 4
REKLAMA
  • #1 1721933
    mimelektronik
    Poziom 26  
    Ocena: 59
    wieża sharp model cd-c410. wyświetla błąd l02-r03 na wyświetlaczu .najlepsze w tym wszystkim jest to że wieża działa tylko nic nie widać na wyświetlaczu tylko wyświetla ten błąd co to jest może ktoś ma serwisówke do niej
  • REKLAMA
  • #2 1722824
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 1722864
    mimelektronik
    Poziom 26  
    wieża w st.by zachowuje sie prawidłowo wyświetla godzinę. po włączeniu wieża się uruchamia i wyświetla l02-ro3 i wszystko działa . czy upadła niewiem na taką usterke mi przyszła do serwisu
  • REKLAMA
  • #4 6142037
    mloody90
    Poziom 1  
    Witam mi od początku nie tylko taki błąd wyskakiwał l02-r03 (U203 - r303) czasem to tak jej odbijało ze nie dało się zmieniarki kompaktowej zatrzymać to zawsze ją resetowałem często mi takie błędy wyskakiwały;)
    Nie wiem czy komuś to pomoże mi to pomogło;)
    przykład resetowania (Naciśnij ON Standby żeby było widać godzinę zegarową!!! (Naciśnij FF - czyli przewijanie do tyłu - potem volume czyli wyciszanie a następnie znów On Standby - na chwile zniknie ci wyświetlacz i wieża za boruczy wyskoczy napis 3 Disc CHANGER_) wciśnij przycisk radom demo będziesz miał napis clock a następnie wciśnij 2x memory/set i ustaw godzinę po włączeniu zmieniarka się przesunie i po ustawiaj sobie kanały radiowe ;) pozdrawiam

Dodano po 14 [minuty]:

Od początku mi wyskakiwały te błędy a teraz już mi zaczyna kompakt szaleć po włączeniu wierzy i kompaktu zmieniarka zaczyna przeskakiwać i i co najlepsze to się nie ztrzyma a jak już się zatrzyma to czyta tylko 3ke a na 1i2 nie chce tuner mi działa i 2e kasety a i tak tego nie używam jesyne co używam to V - AUX jak słucham z komputera mam 2gą taka samą wierze i czyta wszystko bo jest nowa do puki chodzi to niech chodzi a jak przestanie to ją dobije do reszty;)

Regulamin p.13, 15.
    (dj-MatyAS)
  • #5 6142126
    mimelektronik
    Poziom 26  
    ok dzięki
    ale spójrz na datę kiedy zadałem to pytanie 2005 rok
REKLAMA