Witam mi od początku nie tylko taki błąd wyskakiwał l02-r03 (U203 - r303) czasem to tak jej odbijało ze nie dało się zmieniarki kompaktowej zatrzymać to zawsze ją resetowałem często mi takie błędy wyskakiwały
Nie wiem czy komuś to pomoże mi to pomogło
przykład resetowania (Naciśnij ON Standby żeby było widać godzinę zegarową!!! (Naciśnij FF - czyli przewijanie do tyłu - potem volume czyli wyciszanie a następnie znów On Standby - na chwile zniknie ci wyświetlacz i wieża za boruczy wyskoczy napis 3 Disc CHANGER_) wciśnij przycisk radom demo będziesz miał napis clock a następnie wciśnij 2x memory/set i ustaw godzinę po włączeniu zmieniarka się przesunie i po ustawiaj sobie kanały radiowe

pozdrawiam
Dodano po 14 [minuty]:
Od początku mi wyskakiwały te błędy a teraz już mi zaczyna kompakt szaleć po włączeniu wierzy i kompaktu zmieniarka zaczyna przeskakiwać i i co najlepsze to się nie ztrzyma a jak już się zatrzyma to czyta tylko 3ke a na 1i2 nie chce tuner mi działa i 2e kasety a i tak tego nie używam jesyne co używam to V - AUX jak słucham z komputera mam 2gą taka samą wierze i czyta wszystko bo jest nowa do puki chodzi to niech chodzi a jak przestanie to ją dobije do reszty;)
Regulamin p.13, 15.
(dj-MatyAS)