Witam koledzy. Mam na oku 140 z 93 r ale na pierwszy rzut oka widzę, że podłokietnik jest materiałowy a reszta wnętrza skórzana, nie ma przycisków podgrzewania foteli. Czyli środek był na pewno przełożony. Sprzedający zapewnia, że jest klimatyzacja, ale po zdjęciu widzę pokrętła. Domyślam się, że wyciągniecie lewego pokrętła do siebie może uruchamiać układ ale pewny nie jestem. Następna sprawa czy po VIN da rade ustalić czy nie był to anglik.
Odwiedzałem strony z forum z odczytywaniem numeru nadwozia ale za dużo mi nie powiedziały, oprócz tego, że fotele były materiałowe.
Podaje numer VIN i z góry dziękuję jeżeli komuś będzie się chciało rozkodować i przetłumaczyć
WDB1400321A137652
ps. Może ktoś wie, czy jakbym podjechał do ASO z numerem VIN to by go rozkodowali czy muszę być właścicielem.
Pozdrawiam
Odwiedzałem strony z forum z odczytywaniem numeru nadwozia ale za dużo mi nie powiedziały, oprócz tego, że fotele były materiałowe.
Podaje numer VIN i z góry dziękuję jeżeli komuś będzie się chciało rozkodować i przetłumaczyć
WDB1400321A137652
ps. Może ktoś wie, czy jakbym podjechał do ASO z numerem VIN to by go rozkodowali czy muszę być właścicielem.
Pozdrawiam