Witam. Przywiozłem sobie z Niemiec silnik 20 HP Vanguard V-Twin . Zanim założyłem go do traktorka, sprawdziłem iskrę jest. Wyciągnąłem gaźnik przeczyściłem , przedmuchałem, złożyłem i cały silnik zamontowałem do traktorka. Wszystkie przewody podłączyłem i chciałem go uruchomić. Odpala i po chwili gaśnie. Nie wiem co go boli, paliwo dostaje bo pompka podaje,
elektrozawór się otwiera. Nie wiem co jest grane. może ktoś z was miał już taki przypadek, będę wdzięczny za wskazówki .
I jeszcze jedno, po za montowaniu gaźnika jest bardzo mały skok gazu, pół cm dodam i już maks. Czy źle sprężynki pozakładałem?
Prosił bym o foto jak powinno być poprawnie wszystko pozakładane. Z góry dziękuję.
elektrozawór się otwiera. Nie wiem co jest grane. może ktoś z was miał już taki przypadek, będę wdzięczny za wskazówki .
I jeszcze jedno, po za montowaniu gaźnika jest bardzo mały skok gazu, pół cm dodam i już maks. Czy źle sprężynki pozakładałem?
Prosił bym o foto jak powinno być poprawnie wszystko pozakładane. Z góry dziękuję.