Hej, jestem aktualnie w III gimnazjum, więc niedługo muszę wyruszyć w świat za poszukiwaniem odpowiedniej szkoły, niestety nie mam pojęcia co i jak wybrać, a chciałabym wybrać mądrze, więc pomyślałam, ze tu mogłabym znaleźć chociażby podpowiedź.
Lubię siedzieć nad wypełnianiem papierków, uwielbiam rozmawiać, przedstawiać swoje pomysły, wychodzić pierwsza z inicjatywą do czegokolwiek. Lubie przedstawiać swoje argumenty do poparcia mojej wypowiedzi, co często daje taki efekt odbiorcy jaki bym chciała.
Hmm
Pisze opowiadania, dialogi, wiersze - to po prostu lubię.
Pięknie dziękuje za jakąkolwiek podpowiedź, co do wybrania szkoły, i ewentualnie późniejszego zawodu <3
Pod uwagę wezmę wszystkie odpowiedzi (mam nadzieje, że jakieś będą)
Dodam również, że poszukuję szkoły (technikum) które znajdowałoby się jakoś Słupsk, Szczecin.
<3!
Lubię siedzieć nad wypełnianiem papierków, uwielbiam rozmawiać, przedstawiać swoje pomysły, wychodzić pierwsza z inicjatywą do czegokolwiek. Lubie przedstawiać swoje argumenty do poparcia mojej wypowiedzi, co często daje taki efekt odbiorcy jaki bym chciała.
Hmm
Pisze opowiadania, dialogi, wiersze - to po prostu lubię.
Pięknie dziękuje za jakąkolwiek podpowiedź, co do wybrania szkoły, i ewentualnie późniejszego zawodu <3
Pod uwagę wezmę wszystkie odpowiedzi (mam nadzieje, że jakieś będą)
Dodam również, że poszukuję szkoły (technikum) które znajdowałoby się jakoś Słupsk, Szczecin.
<3!