logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony CRX830e - zrywanie sesji przy nagrywaniu Audio CD, firmware?

psuja 12 Sie 2005 10:02 1196 2
REKLAMA
  • #1 1727768
    psuja
    Poziom 17  
    Ocena: 18
    Witam!
    Mam problem z Combo CRX830e Sony. Jest to nagrywarka z odczytem DVD 24/24/24/8. Odczyt działa bezproblemowo zarówno CD jak i DVD. Ale jest problem z nagrywaniem płyt Audio. Notorycznie zrywa sesje. Jak nagrywam płyte z danymi (700 MB) to wwszystko jest OK. Co moze powodować ten problem ? Moze upgrade firmware pomoże? Ale niestety nie moge znaleźć tego oprogramowania. Napęd siedzi w notku Armada m500.
    Myślałem również o przełożeniu całej elektroniki do oryginalnego CD Compaqa. Wtedy idealnie by pasował mi panel przedni. W tej chwili nie pasuje on tak super estetycznie. Czy jest to możliwe ?
    Myślałem również o zastosowaniu w notku zwykłego CD Compaqa a Combo (5,25") w obudowie USB. ALe nie wiem czy jest to opłacalne przy magistali USB 1.1. Jaką jestem w stanie uzyskać prędkość zapisu?
    Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi.
    Pozdrawiam
    Jacek
  • REKLAMA
  • #3 1728352
    psuja
    Poziom 17  
    Ocena: 18
    Program do upgr. firmware nie rozpoznaje mojej nagrywarki :| Moze da sie zaktualizować tak jak bios na plycie poprzez plik bin i program do upgr. ?
    Załączniki:
    • Sony CRX830e - zrywanie sesji przy nagrywaniu Audio CD, firmware? 1.JPG (11.64 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA