logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

RICOH AFICIO MP C2051 - skanowanie do folderu

luto1985 19 Sty 2018 20:11 6192 1
REKLAMA
  • #1 16973689
    luto1985
    Poziom 1  
    Witam. Jak ustawić skanowanie do folderu w wyżej wymienionym urzadzeniu na windows 10. Wiem ze tworzy sie nowego użytkownika. Tworze też folder który udostępniam i urządzenie go widzi ale nie jak klikne skanuj to skanuje a pliku w folderze nie ma. Bedzie to 3 komputer. Dwa poprzednie ustawil serwisant. Komputer jest nowy. widzi urządzenie . Nie mam pojęcia wogole od czego zacząć.

Robiłem wszystko po kolei jak na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=daijaCPWSBs tylko jest to inny model urządzenia. A juz sie tak cieszylem że sie uda...a tu guzik
  • REKLAMA
  • #2 16978853
    malik123
    Poziom 17  
    Ocena: 37
    akurat dzisiaj podłączałem skaner. Skanowanie do folderu rozumiem przez to zapis pliku ze skanowania w skonfigurowanym wcześniej formacie do z góry ustalonego folderu, wyzwalane przez naciśnięcie przycisku na urządzeniu? odpowiednia aplikacja do tego urządzenia którą znajdziesz pewnie na stronie producenta obok sterowników, nie mart się jeśli nie znajdziesz do W10, przeznaczone do starszych systemów też powinna działać.
REKLAMA