Witam!
Proszę o pomoc w określeniu co to za 4 przedmioty. Googluje ale niestety nic nie mogę znaleźć Wiem jedynie, że pochodzi to z jakiegoś niemieckiego wojskowego pojazdu. Zalega w garażu i nie wiem, czy gdzieś wystawić czy od razu w śmieci wyrzucić.
1 zdjęcie jakiś tester telefonów
2 zdjęcie - obciążenie do sprawdzania akumulatorów
3 zdjęcie - sztuczna antena, czyli sztuczne obciążenie zamiast anteny
Porad udzielam wyłącznie na forum, nie pomagam na PW
Zanim zadasz pytanie, wiedz, że zostało już omówione tutaj, a 99% nie jest unikalne. Użyj wyszukiwania.
Przedostatnie Ostatnie, to wygląda na zdjęcie nr. 4 z przykrywką
Zanim zadasz pytanie, wiedz, że zostało już omówione tutaj, a 99% nie jest unikalne. Użyj wyszukiwania.
Dziękuję Panowie za szybką odpowiedź. tak, 4 i 5 zdj to jedno i to samo. Reasumując
1. tester telefonów
2. obciążenie do sprawdzania akumulatorów
3. sztuczna antena
4. generator z modulacją
rozumiem, że wartość jest znikomo? szkoda mi to wyrzucać bo wygląda na nowe, ale jest mi nie potrzebne i tylko zagraca.
Pozycja nr. 2 może się przydać jako obciążenie o większej mocy.
Forum nie trudni się wyceną. Wystaw sobie na aukcji z licytacją.
✨ Użytkownik prosił o identyfikację czterech przedmiotów pochodzących z niemieckiego wojskowego pojazdu. Odpowiedzi wskazały, że: 1. pierwszy przedmiot to tester telefonów, 2. drugi to obciążenie do sprawdzania akumulatorów, 3. trzeci to sztuczna antena (sztuczne obciążenie), a 4. czwarty to generator z modulacją. Użytkownik zastanawiał się nad wartością tych przedmiotów, które wydają się być w dobrym stanie, ale nie są mu potrzebne. Forum zasugerowało, aby wystawić je na aukcji, ponieważ nie zajmują się wyceną. Wygenerowane przez model językowy.