Witam wiem że ten temat był wałkowany na wielu forach ale nikt nie zapytał o to o co ja zapytam tu , ale zanim zapytam napisze o co chodzi , mam wieże i radyjko kieszonkowe do aux w radyjku jak po depne ,telefon mp3 lapka itd to gra dość głośno , a w wieży gra cicho dopiero na 30% głośności jak podkręce wieże to słychać nic nie daje głośność na pełny regulator sprzetów które podpinam pod aux w wieży , wię zrobiłem sobie wzmacniacz z tego radyjka tzn , rozebrałem radio odłączyłem głośnik od płyty głównej i podłączyłem inny ,do którego dolutowałem wtyk mini jack zakręciłem radyjko i teraz robie tak ,np: kabelek mini jak wpinam do telefonu a drugi jego koniec do aux w radyjku a ten kabelek co wpiąłem do płyty głównej wpinam do aux w wieży, telefon bądź inny sprzęt nadaje sygnał do radyjka ten go wzmacnia i przesyła do wieży i już nie musze dawać głosu na wieży na 30% już na 3% chula dość głośno. Ale jest inna sprawa nie chce radyjka używać jako wzmacniacz bo chce radio mieć jako radio na działke do lasu czy na ryby , które lubie , więc teraz dopiero zadaje pytanie , widziałem wiele wzmacniaczów słuchawkowych czy warto to kupić da mi to coś jeśli warto podajcie modele warte uwagi , wtedy bym telefon wpiął do tego wzmaka a drugim kabelkiem do wieży , jeszcze raz pytam i chce jasną łatwą pdpowiedź czy taki wzmak słuchawkowy warto kupić czy to coś da jeśli nie to jakiś mały rozmiarami radyjek wzmacniacz lub rozmiarami telefonów nie chce ogromnych dużych wzmaków , ale głównie chodzi mi o wzmacniacz słuchawkowy warto czy nie? da to coś czy nie? oczekuje odpowiedzi od tych co mieli taki wzmak , ale inni niech też piszą pozdrawiam was.