Witam. A ten.Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamCytat:Witam. A ten.Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Kupował ktoś? Trochę nie ufam ostatnio sprzedającym na Olx. Trochę daleko ode mnie, więc nie ukrywam że wolałbym osobiście podjechać.Promuję tematy:
12.01.2020 BIG ZEGAR na paskach LED WS2812B , z termometrem.
02.01.2015 Zdalne i dotykowe sterowanie oświetlenia pokoju
02.04.2012 Zegar matrycowy 8x80 + termometr oraz datownik z imieninami
rabbit2 napisał:Żadnych namiarów więcej ? Jeden sprzedawca na cały kraj ?
Cytat:
Czemu sie dziwisz? Towar delikatny i drogi, latwo uszkodzic.
300 pln za ekran + dojazd i montaz robi naprawe nieoplacalna, nawet dla wlasciciela.
PITERRR napisał:Witam. A ten.Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Witam. Nie polecam...zamówiłem nówkę matrycę do TV 32" od tej osoby z ogłoszenia a otrzymałem ekran z naderwaną taśmą w lewym górnym rogu oraz bez T-CON-u. Po odesłaniu gościu nie przyjął i przesyłka wróciła z powrotem cała pomaziana tłustymi paluchami z pismem zwrotnym, że została uszkodzona przez pocztę i zwrot pieniędzy żądać od PP nie wspomnę o chamskiej rozmowie telefonicznej jakiej byłem świadkiem kiedy z tą osobą rozmawiałem. Z resztą w internecie już kilka ma negatywów z podobnych czynów których się dopuścił w taki sam sposób, traktując klienta jako zło.
ciesla napisał:przesyłka wróciła z powrotem cała pomaziana tłustymi paluchami
ciesla napisał:oraz bez T-CON-u
ciesla napisał:Zatłuszczona była matryca.
ciesla napisał:Po odesłaniu gościu nie przyjął i przesyłka wróciła z powrotem cała pomaziana tłustymi paluchami
GanCegall napisał:ciesla napisał:Sprzedawca sprawdził przesyłkę przy odbiorze i ją pomaział tak swoimi paluchami.
...i nie przyjął, gdzie ta przesyłka jest teraz?
ciesla napisał:Oczywiście wróciła do mnie
ciesla napisał:Po odesłaniu gościu nie przyjął i przesyłka wróciła z powrotem cała pomaziana tłustymi paluchami
rabbit2 napisał:Kupował ktoś? Trochę nie ufam ostatnio sprzedającym na Olx. Trochę daleko ode mnie, więc nie ukrywam że wolałbym osobiście podjechać.
tomtim123 napisał:rabbit2 napisał:
Kupował ktoś? Trochę nie ufam ostatnio sprzedającym na Olx. Trochę daleko ode mnie, więc nie ukrywam że wolałbym osobiście podjechać.
Ja kupowałem u tego Pana. Możesz śmiało zamawiać, najpierw zadzwoń sobie do niego, jak czegoś nie wiesz to on ci podpowie.