Panowie mam problem od jakiś 3 miesięcy dzieje się to raz na dzień lub np raz na dwa dni (nie cały czas, sporadycznie) mianowicie zawiesza mi się komputer/system nie wiem jak to określić czasami na forum czasem na facebook, czasem na poczcie objaw występuje tak jak wspomniałem max raz dziennie, czasem 2 ale bardzo rzadko, Nie uporałem się z tym problemem od tamtego roku. Podczas gier sieciowych CS GO , BF1 czy singleplayer Wiedzmin 3 i inne bardzo wymagające jest wszystko w porządku. Pamięć testowana po 3 godziny po jednej kości bootowalnym memtestem 0 błędów, prime95 puszczony na godzinę przechodzi także bez problemu. Problem występuje tylko i wyłącznie w przeglądarkach, miałem chrome najnowszą wersję (zawsze aktualizuję) nawet usunąłem całkowicie i zainstalowałem od nowa bez zmian, w końcu zainstalowałem operę i już 2 razy w ciagu tygodnia stało się to samo, przed chwilą znów. Nie mam już zupełnie pomysłu czego się chwycić skoro pod maksymalnym obciążeniem jak i w systemie bez włączonej przeglądarki jest ok a w przeglądarkach losowe zamrożenia (zacina się wszystko nie można ruszyć kursorem myszy tylko restart przyciskiem pomaga)
Sprzęt: FX 8350 4.6Ghz , temperatura max 55c w prime, Corsair 2x4GB DDR3 po OC z 1600 na 1875 dokładnie 1.55v , Asus R9 290 4GB , płyta GA970A-UD3 rev 1.2, Asus Xonar DS 7.1 , zasilacz Seasonic Focus Plus 650W
PS. Sterowniki mam najwosze WHQL 18.2.1 ale testowałem 6/7 różnych innych, wyłączyłem też akcelerację sprzętową w chrome jak i w operze nie pomogło.
Sprzęt: FX 8350 4.6Ghz , temperatura max 55c w prime, Corsair 2x4GB DDR3 po OC z 1600 na 1875 dokładnie 1.55v , Asus R9 290 4GB , płyta GA970A-UD3 rev 1.2, Asus Xonar DS 7.1 , zasilacz Seasonic Focus Plus 650W
PS. Sterowniki mam najwosze WHQL 18.2.1 ale testowałem 6/7 różnych innych, wyłączyłem też akcelerację sprzętową w chrome jak i w operze nie pomogło.