logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Amica FK321.4DF - Nie włącza się, wyświetlacz miga i piszczy

piotrquinta 21 Mar 2018 18:34 2244 3
REKLAMA
  • #1 17118874
    piotrquinta
    Poziom 2  
    Lodówka kupiona 3 miesiące temu, wszystko było dobrze aż do dzisiaj kiedy co jakieś półgodziny pojawiał się pojedynczy sygnał dźwiękowy, potem ten sygnał cały czas się pojawiał wraz z miganiem wyświetlacza. wyjęcie wtyczki pomogło kilka razy na jakąś godzinę, teraz po wpięciu wtyczki od razu miga i piszczy. Zgłosiłem na gwarancję ale zanim oni to naprawią...
  • REKLAMA
  • #2 17638597
    Ovcarz
    Poziom 2  
    Ocena: 3
    Witam

I jak się sprawa zakończyła!?
    U mnie to samo.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 17638787
    piotrquinta
    Poziom 2  
    Gość z Amici przyszedl, stwierdził że trzeba wymienić płytę , po czym czekał chyba tydzień albo dłużej aż ta płyta przyjdzie z magazynu głównego. Porażka . Już nie kupuje nic Amici.
  • #4 17639081
    Ovcarz
    Poziom 2  
    Ocena: 3
    Dzięki za odpowiedź. Właśnie zareklamowałem przez neta, ale była cały dzień jazda bo paragon gdzieś wcieło i koniec. Na szczęście karta gwarancyjna się znalazła i mamy przelew bankowy... Niby powinno wystarczyć.... Innej opcji nawet nie biorę pod uwagę.
    A jak lodówka działa dalej czy inna już stoi?
    Bo przez chwilę mi przemkła myśl czy nawet po naprawie ją nie opitolić i wziąść jakąś światową markę typu Samsung, LG itp....
    Aha i tak na marginesie to swoją Amice mam od 8.06.2017 tyle dobrze że jeszcze się łapie na gw.

Pozdrawiam
REKLAMA