Koledzy !!! Dzięki Wam wprawiłem w osłupienie mojego zaufanego Kolegę elektromechanika, nie wspominając o lokalnym guru elektryki samochodowej w mojej wsi który mi wmawiał ze wszystko jest OK !!! Diagnoza jest w 100% trafna !!! Jak przeczytałem poprzednie posty pomyślałem że to pierdoły i takich przekaźników nie ma w tym miejscu. Ale w garażu było ciasno i ciemno . Ale się nie poddałem i zacząłem sprawdzać wszystkie bezpieczniki pod kierownica i pod maską - bo auto nie odpalało, a musiałem je jakoś zawieść do mechanika ? Nagle odkryłem że bezpieczniki w środku UFO lepiej sprawdzać bez osłony....., aby ją ściągnąć, trzeba zdjąć "boczek" przy kierownicy i odkręcić jedna śrubkę. Nagle ujrzałem dwa przekaźniki Mitsuba RC-5102 12 V 1T ...(73K2 ...to olać jest nie ważne), żadny zamiennik nie pasuje, o oryginał nie pytałem, ale pojechałam na złom i kupiłem dwa po 10 zł , to "oznaczenie - olać" się nie zgadzało, ale zaryzykowałem bo było inne. Auto pali, wyświetlacz załącza się od razu, dziękuje FORUMOWICZE ZA POMOC !!!