Witam
Chce kupić tuner satelitarny spełniające poniższe wymagania
1. Działające bez problemu CCCAM z Ali..
2. Nie musi być 4k ale jak dekoder będzie o wiele szybszy to może być.
3. Nagrywanie 2 równocześnie programów i jednej do oglądania.
4. Streaming po LAN-ie 2 niezależnych programów.
5. Fajnie by było jak by był DVB-T .
6. Opcjonalnie możliwość zainstalowanie serwera VPN PPTP.
7. Możliwość montażu dysku hdd w środku
Mam w bloku zbiorczą antenę satelitarną. Jeden kabel wypuszczony do mieszkania. Szczegółów technicznych podłączenia anteny nie znam.
A) Jak wygląda sprawa z podłączaniem przewodu do kilku głowic? Trzeba rozdzielać sygnał i podłączać każda głowice niezależnie?
B) Czy można uruchomić tuner zdalnie poprzez VPN-a i uruchomić transmisje programu?
Zastanawiałem się nad modelem VU+ UNO 4K SE ma głowice Dual FBC podobno da się uruchomić kilka nagrań równocześnie tylko czy na nim będzie działało bez problemy CCCAM?
Czy może coś innego lub tańszego bez 4k polecacie?
Z góry dzięki za pomoc.
Chce kupić tuner satelitarny spełniające poniższe wymagania
1. Działające bez problemu CCCAM z Ali..
2. Nie musi być 4k ale jak dekoder będzie o wiele szybszy to może być.
3. Nagrywanie 2 równocześnie programów i jednej do oglądania.
4. Streaming po LAN-ie 2 niezależnych programów.
5. Fajnie by było jak by był DVB-T .
6. Opcjonalnie możliwość zainstalowanie serwera VPN PPTP.
7. Możliwość montażu dysku hdd w środku
Mam w bloku zbiorczą antenę satelitarną. Jeden kabel wypuszczony do mieszkania. Szczegółów technicznych podłączenia anteny nie znam.
A) Jak wygląda sprawa z podłączaniem przewodu do kilku głowic? Trzeba rozdzielać sygnał i podłączać każda głowice niezależnie?
B) Czy można uruchomić tuner zdalnie poprzez VPN-a i uruchomić transmisje programu?
Zastanawiałem się nad modelem VU+ UNO 4K SE ma głowice Dual FBC podobno da się uruchomić kilka nagrań równocześnie tylko czy na nim będzie działało bez problemy CCCAM?
Czy może coś innego lub tańszego bez 4k polecacie?
Z góry dzięki za pomoc.