logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

MSI GE62 7Re Apache Pro - Buczenie i brak dźwięku

galardos93 24 Mar 2018 20:29 501 4
REKLAMA
  • #1 17125387
    galardos93
    Poziom 7  
    Ocena: 2
    Witam. Mam problem z dźwiękiem na swoim komputerze. Przedstawię po prostu całą sytuacje jak to wyglądało dosłownie przed chwilą.
    Grałem w grę dźwięk normalnie był po czym chciałem uruchomić komunikator do gadania, dosłownie chwile po tym jak kolega zaczął gadać nie słyszałem nic innego tylko 2 sekundowe buczenie po którym straciłem dźwięk w grze jak i w komunikatorze, jedynie restart gry/komunikatora pomaga i dźwięk wraca. Działo się to również w innych konfiguracjach w stylu komunikator i Youtube.
    Na laptopie zainstalowany jest Nahimic i Realtek i odinstalowanie i ponowna instalacja obu aplikacji nie pomogła. Jakiś pomysł?
  • REKLAMA
  • #2 17128968
    DriverMSG
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4877
    galardos93 napisał:
    chciałem uruchomić komunikator do gadania

galardos93 napisał:
    Działo się to również w innych konfiguracjach w stylu komunikator i Youtube.
    A komunikator to jaki? Mamy wróżyć?
    galardos93 napisał:
    Na laptopie zainstalowany jest Nahimic i Realtek i odinstalowanie i ponowna instalacja obu aplikacji nie pomogła
    System operacyjny to też tajemnica?
  • REKLAMA
  • #3 17129130
    galardos93
    Poziom 7  
    DriverMSG napisał:
    galardos93 napisał:
    chciałem uruchomić komunikator do gadania

galardos93 napisał:
    Działo się to również w innych konfiguracjach w stylu komunikator i Youtube.
    A komunikator to jaki? Mamy wróżyć?
    galardos93 napisał:
    Na laptopie zainstalowany jest Nahimic i Realtek i odinstalowanie i ponowna instalacja obu aplikacji nie pomogła
    System operacyjny to też tajemnica?

Jeżeli problem występuje nie tylko przy udziale komunikatora to jaki jest sens podawania? Dla zaspokojenia twojej ciekawości to Discord.
    Na MSI Apache Pro domyślnie jest Windows 10, na moim jest nie inaczej.
  • REKLAMA
  • #4 17129447
    sasad
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    Kol Galardos93 napisał cyt :odinstalowanie i ponowna instalacja obu aplikacji nie pomogła : A napisał kolega jakie sterowniki ? Stare ,nowe,przerobione ? .Więc proszę nie wysilać się na Eksperta. Jeśli jest kol tak oczytany i zjadł pan zęby na serwisie komputerowym to i tak kol nie uprawnia do wytykania swojej niewiedzy.Wytykając innym swoje błędy . I proszę troszkę uprzejmości.
  • #5 17129717
    galardos93
    Poziom 7  
    Ręce opadają jak to czytam. Nie uważam się za eksperta, gdybym nim był to nie tworzyłbym tutaj żadnych tematów.

Proszę zamknąć temat.
REKLAMA