Zauważyłem, że jeden z moich filmików na YouTube z 2014 roku jest bez dźwięku. Gdy go wgrywałem dźwięk działał bez zarzutu.
Włączyłem inny filmik na YouTube - dźwięk działa.
Włączyłem Winamp - dźwięk działa.
Przesłałem link znajomemu żeby sprawdził - mówi, że u niego też nie ma dźwięku, a YouTube czasami wyłącza dźwięk na niektórych filmikach.
Więcej niż 1 z moich filmików nie ma dźwięku. Niektóre mają.
Wszedłem w opcje filmiku i "Zgłoś", ale nie ma tam opcji zgłaszania awarii dźwięku. Można tylko napisy, ale nie ma opcji skomentowania zgłoszenia.
Wszedłem na swój profil w dany filmik w zakładkę "Dźwięk".
Tam normalnie słychać mój głos. W tle nie ma żadnego podkładu muzycznego, więc zablokowanie z przyczyn praw autorskich odpada.
Przywróciłem oryginalne nagranie. Nie pomogło - sprawdzałem po wyczekaniu do końca edycji filmiku.
Skończyły mi się pomysły, a w google nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.
Szukałem pod frazami:
brak dźwięku na youtube
brak dźwięku w filmach na youtube
youtube wyłączył dźwięk w moim filmiku
Wszedłem w dział "Pomoc" na YouTube i tam też nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.
Zostawiłem im zapytanie, ale nie wiem czy odpiszą.
Jeśli ktoś zna temat, to proszę o pomoc.
Włączyłem inny filmik na YouTube - dźwięk działa.
Włączyłem Winamp - dźwięk działa.
Przesłałem link znajomemu żeby sprawdził - mówi, że u niego też nie ma dźwięku, a YouTube czasami wyłącza dźwięk na niektórych filmikach.
Więcej niż 1 z moich filmików nie ma dźwięku. Niektóre mają.
Wszedłem w opcje filmiku i "Zgłoś", ale nie ma tam opcji zgłaszania awarii dźwięku. Można tylko napisy, ale nie ma opcji skomentowania zgłoszenia.
Wszedłem na swój profil w dany filmik w zakładkę "Dźwięk".
Tam normalnie słychać mój głos. W tle nie ma żadnego podkładu muzycznego, więc zablokowanie z przyczyn praw autorskich odpada.
Przywróciłem oryginalne nagranie. Nie pomogło - sprawdzałem po wyczekaniu do końca edycji filmiku.
Skończyły mi się pomysły, a w google nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.
Szukałem pod frazami:
brak dźwięku na youtube
brak dźwięku w filmach na youtube
youtube wyłączył dźwięk w moim filmiku
Wszedłem w dział "Pomoc" na YouTube i tam też nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.
Zostawiłem im zapytanie, ale nie wiem czy odpiszą.
Jeśli ktoś zna temat, to proszę o pomoc.