Witam mam problem z moja audi mianowicie nie dosc ze sie dusi przy mocniejszym dodawaniu gazu to dzis zaczela chodzić tak jakby na 3 gary i zaczelo telepac silnikiem po wykreceniu swiec jedna jest mokra.Co do dlawienia sie to sprawa wygląda następująco przy mocnym dodaniu gazu zaczyna sie dlawic tak jakby wywalalo zaplon przy popuszczeniu troche gazu chodzi normalnie dodam iz wymienione bylo czujnok polozenia walka i walu czyszczona i adoptowana przepustnica filtr paliwa grucha podciśnienia (byla uszkodzona) napinacz lancucha od zmiennych faz rozrządu jedyny blad jaki jest to sonda lambda lecz to juz bylo dawno zanim zaczely dziac sie cyrki z silnikiem.Kable sa beru nie maja przebic swiece ngk cewka niby cala bez pekniec i innych uszkodzen.Prosze o pomoc bo juz mam dosyć gdybania i wymieniania niepotrzebnych części.Z gory dziękuję.
Dodano po 22 [minuty]:
Za teksty typu nie grzeb i zaprowadz do mechanika dziekuje bylem juz u 3 i czesc wymienionych czesci jest przez ich diagnozy i zadnej poprawy
Dodano po 22 [minuty]:
Za teksty typu nie grzeb i zaprowadz do mechanika dziekuje bylem juz u 3 i czesc wymienionych czesci jest przez ich diagnozy i zadnej poprawy