logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Schemat elektryczny Władimirec T-25A - alternator i regulator napięcia

vrc69 22 Sie 2005 13:34 6490 5
REKLAMA
  • #1 1754533
    vrc69
    Poziom 1  
    szukam schematu elektrycznego ciągnika rolniczego Władimirec T-25A a w szczególności połączenia alternatora i regulatora napięcia wszystkich dostępnych modeli bo z tego co woem byłi ich kilka
  • REKLAMA
  • #2 1757344
    Witek76
    Poziom 25  
    Ocena: 229
    Mam schemat instalacji elektrycznej do tego ciągnika ale w domu u rodziców, byc może za kilka dni przy okazji...
    Pozdr
    Witek
  • REKLAMA
  • #3 1930848
    Stasiu
    Poziom 13  
    Ocena: 12
    witam

Czy ma ktoś może schemat samego alternatora z tego ciągnika.

Pozdro -for all
  • REKLAMA
  • #4 1930878
    sigi
    Spec od samochodów
    Ocena: 295
    To wszystko wygląda skąplikowanie ale wszystko jest bardzo proste. Alternator normalny poza braku szczotek. Zbudowany tak samo jak inne. Diody tylko są oddzielnie i regulator, który daje sie zastąpić elektronicznym od poloneza.

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #5 1930900
    Stasiu
    Poziom 13  
    Ocena: 12
    dzięki za zainteresowanie
    ale chodzi o to że on się sfajfczył i gościu który go nawijał gdzieś sie pomylił i nie umie do tego dojść bez schematu - obecał że zrobi mi to za friko jak tylko mu załatwie schemat jak go nawinąć.

Pozdro for all
  • #6 1931047
    robert 80
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    Witaj!
    Proponuje podstawic jakis inny alternator bosch lub tez polski polonez japonce tez pasuja! Sa wydajniejsze od orginalu. Mam taki alternator ale jest trafiony regulator proponuje zamienic.

Dodano po 6 [minuty]:

ALTERNATOR OCZYWISCIE.
REKLAMA