Witam mam problem z moim autkiem. Zapala się wcześniej wspomniany check engine i auto traci moc. przejedzie się parę kilometrów tak ok 10 i błąd znika jak zniknie to auto ma z powrotem moc puści się nogę z gazu tzn jak dojeżdżam do skrzyżowania to z powrotem się zapala i auto nie ma mocy. na głównym ekranie wyświetla reduced power jak powtórzy się ten błąd z 3 razy to zapala się nad zegarami ikonka checka . dałem auto do mechanika i stwierdził że sterownik turbin siedzi lub geometria turbiny. Wiec odesłał turbinę wraz z sterownikiem do regeneracji. po zamontowaniu zregenerowanej turbin tzn ,,zrobieniu geometrii i niby sterownika turbiny" auto odzyskało żywotność , po niespełna 3tyg problem powrócił. Znów udałem się do mechanika a on że to coś innego bo ten co regeneruje turbin powiedział ze aż tak nie padają w tych modelach turba i sterowniki.
Tak więc czy ktoś miał taki problem i jak go rozwiązał , lub może ktos wie jak za to się zabrać bez ponoszenia zbędnych kosztów.???
proszę pomóżcie fajne autko i nie chciałbym go sprzedawać z chyba tak błahego powodu.
Z góry wielkie dzięki za inf dotyczące mojego problemu. Pozdrawiam
Tak więc czy ktoś miał taki problem i jak go rozwiązał , lub może ktos wie jak za to się zabrać bez ponoszenia zbędnych kosztów.???
proszę pomóżcie fajne autko i nie chciałbym go sprzedawać z chyba tak błahego powodu.
Z góry wielkie dzięki za inf dotyczące mojego problemu. Pozdrawiam