Kupiłem go na allegro, sprzedawca twierdzi ze ja go spaliłem. czy on nie wygląda na uszkodzonego ? (ciemna smuga po prawej strony). Fotka została zrobiona przez sprzedawcę (pochodzi z opisu allegro)
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamCytat:Moglbys jeszcze wrzucic zdjecie zblizenia rdzenia i drugiej strony procka?
scrapi napisał:Fotka została zrobiona przez sprzedawcę (pochodzi z opisu allegro)
Cytat:lekkie ukruszenia na rogach czesto zdarzaja się podczas montazu/demontazu w tych debilnie rozwiazanych athlonach (rdzen nie osloniety)
scrapi napisał:Dlatego ze w opisie było wyraźnie napisane ze procesor jest sprawny a ja nie jestem na tyle fachowcem w tej dziedzinie ze nie zwróciłem na to uwagi dopiero kolego mnie oświecił. Czy jeszcze ktoś może potwierdzić ze ten procesor wygląda na spalony ?
scrapi napisał:(...)
Po włączeniu kompa zupełnie nic się nie dzieje nawet dysk się nie rozpędza. Procesor się nie grzeje.
(...)
scrapi napisał:(...)
Użyłem pasty titanium (srebrna), która w mim Duronie 650 obniżyła temp o 2 stopnie w stosunku do fabrycznej białej wiec jest raczej dobra.
scrapi napisał:Po włączeniu kompa zupełnie nic się nie dzieje nawet dysk się nie rozpędza.