Witam.
Moja mama posiada tablet Galaxy Tab A T585 10.1"
Ogólnie była z niego zadowolona jednak ostatnio albo przy niskim poziomie baterii ok. 10% lub po całkowitym padnięciu podłączyła go do ładowania i odeszła. Po jakimś czasie chciała sprawdzić ile się już naładował no i niestety ekran już się nie zaświecił. Tablet jest cały czas włączony można na niego zadzwonić, zrobić Screen-Shota więc power działa poprawnie, nawet mnie budzik rano obudził
. Zanim bym go rozbierał, chciałbym profilaktycznie sprawdzić czy to nie wina softu, wiec pasuje go podłączyć do odina. Jednak nie mogę wejść w download mode bo tablet jest non-stop włączony i działa już tydzień!!! Jak go wyłączyć? Trzymanie przycisku power nawet kilka minut, kompletnie nic nie daje, power + volume down - co jakiś czas brzęczy ale zaraz znowu jest włączony. Druga sprawa, jeżeli to nie wina softu to gdzie szukać przyczyny?
Ps. Debugowanie prawdopodobnie wyłączone bo kto by je włączył, więc adb odpada.
Moja mama posiada tablet Galaxy Tab A T585 10.1"
Ogólnie była z niego zadowolona jednak ostatnio albo przy niskim poziomie baterii ok. 10% lub po całkowitym padnięciu podłączyła go do ładowania i odeszła. Po jakimś czasie chciała sprawdzić ile się już naładował no i niestety ekran już się nie zaświecił. Tablet jest cały czas włączony można na niego zadzwonić, zrobić Screen-Shota więc power działa poprawnie, nawet mnie budzik rano obudził
Ps. Debugowanie prawdopodobnie wyłączone bo kto by je włączył, więc adb odpada.