logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Laguna 2 3.0v6 2001r - brak reakcji rozrusznika, gaśnie po przyciśnięciu start

mojkoaga 05 Lip 2018 05:57 681 1
REKLAMA
  • #1 17312921
    mojkoaga
    Poziom 1  
    Witam jestem posiadaczem laguny 2 3.0v6 mam problem z zapłonem a polega on na tym ze wszystko się świeci po włożeniu karty po wciśnięciu przycisku start stop wszystko gaśnie rozrusznik nie kreci, podłączyłem rozrusznik na kurtko i po połączeniu z plusem pali na rys, i op ponownym wciśnięciu przycisku start stop auto gaśnie nie da się go odpalić za pomocą przycisku start proszę o pomoc gdzie szukać przyczyny. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 19944697
    kuropatwapiotr709
    Poziom 3  
    Ocena: 1
    Mam to samo z laguna 2 1.8 16v w automacie, jak znajdziesz gdzieś odpowiedź to daj znać proszę, poprzedniemu właścicielowi zrobili obejście jakimś kablem na krótko, muszę otwierać maskę I odpalać tak, będę wdzięczny za odpowiedź jak to rozwiązać

Moderowany przez CameR:

Reg. 3.1.15. Nie pytaj od razu na forum, jeśli samemu nic wcześniej nie sprawdziłeś lub nie podjąłeś próby samodzielnej diagnozy. Pamiętaj, że porady są udzielane w sposób zdalny przy braku fizycznego dostępu do urządzenia, problem musi być bardzo dobrze opisany i zrozumiany przez użytkowników, a tytuł powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.

Reg. 3.1.19. Nie wysyłaj wiadomości w tematach archiwalnych, jeśli jest to kolejne pytanie, w szczególności inne niż osoby pytającej. Z racji szacunku do pytającego załóż własny temat. Możesz dopisać tylko sposób rozwiązania problemu.

REKLAMA