Witam, jest to mój pierwszy post na forum elektrody więc proszę o wyrozumiałość jeżeli popełnię jakieś błędy. Mój problem dotyczy wymiany modułu komfortu w golfie IV z 1999 roku ( już na sieci can), mianowicie chciałbym zmienić moduł o numerach 1J0 959 799Q(brak obsługi pilotów) na moduł 1C0 959 799B( już mam 2 scyzoryki 434MHz). Cały problem polega na tym że mój moduł 1J0 ma 1 wtyczkę niebieską, natomiast nowy moduł 1C0 ma 2 wtyczki, beżową i czarną. Znalazłem na forum passata bardzo dobrą poradę jak to zrobić, jednakże jest tam opis wymiany modułów dwu wtyczkowych. Chciałbym zapytać czy ktoś posiada jakąś wiedzę lub schematy jak odpowiednio połączyć moje kable z tej pojedynczej wtyczki do tych dwóch nowych wtyczek? Sporo pomogłyby mi również schematy jak zmienić komfort 1J0 1 wtyczka na 1J0 2 wtyczki, bo to już na 1C0 przełożyłbym sobie sam. A może z tej porady z passata wszystko wiadomo tylko ja nie potrafię tego zinterpretować? Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi i wskazówki, pozdrawiam i życzę miłego dnia
linka do porady niestety nie mogę zamieścić, ale można go bardzo łatwo znaleźć wpisując w google "Zmiana modułu komfortu z 1J0 na 1C0 - mały poradnik"
linka do porady niestety nie mogę zamieścić, ale można go bardzo łatwo znaleźć wpisując w google "Zmiana modułu komfortu z 1J0 na 1C0 - mały poradnik"