logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Sony KD-55XF8596 - Podłączenie Logitech Z5500 Brak DolbyDigital i DTS

pszczolek 26 Lis 2018 19:53 804 1
REKLAMA
  • #1 17587500
    pszczolek
    Poziom 15  
    Ocena: 70
    Witam
    Jak w temacie mam problem z uzyskaniem dzwięku DD oraz DTS wysłanego przez telewizor do systemu 5.1 Logitech Z5500.
    Używam aplikacji Kodi 17.6. Zmieniałem różne opcję dźwięku ale nie przyniosło to oczekiwanego rezultatu (jest tylko dźwięk stereo)
    Gdzieś czytałem, że Kodi w wersji 17 jest zbugowany i nie jest w stanie przesłać dźwięku do dekodera Logitech.
    Pomoże ktoś coś? :)
  • REKLAMA
  • #2 17588431
    pszczolek
    Poziom 15  
    Ocena: 70
    Witam
    Jak w temacie mam problem z uzyskaniem dzwięku DD oraz DTS wysłanego przez telewizor do systemu 5.1 Logitech Z5500.
    Używam aplikacji Kodi 17.6. Zmieniałem różne opcję dźwięku ale nie przyniosło to oczekiwanego rezultatu (jest tylko dźwięk stereo)
    Gdzieś czytałem, że Kodi w wersji 17 jest zbugowany i nie jest w stanie przesłać dźwięku do dekodera Logitech.
    Pomoże ktoś coś? :)

Dodano po 11 [godziny] 41 [minuty]:

Problem rozwiązany. Wystarczyło wejść w ustawienia androida a nie kodi i puścić sygnał na głośniki zewnętrzne a nie przez głośniki tv :)
    Wszystko chodzi jak należy teraz :)
REKLAMA